Serverbrowser till CoD4

image144Har du också saknat en bättre serverbrowser, eller helt enkelt bara en bra extern dito. På den gamla goda tiden var All-Seeing Eye ohotad 1:a men efter att Yahoo tog över den programvaran har uppdateringarna upphört. Nu finns det dock en annan lösning i Qtracker. Qtracker har visserligen funnits nästan enda sedan release för CoD4, men bara nu i dagarna har man släppt en ny gratis version där man slipper betala för CoD4-support. Med andra ord - äntligen finns det någon mening med att ens se åt Qtrackers håll. Gratis är gott!

Qtracker har en rad finnurliga funktioner, även om samtliga inte är galet newb-vänliga kan man ganska snabbt börja finna nyttiga saker såsom landsfilter, vänner-lista, extern rcon-central etc m.m. o.s.v. Man har även möjlighet till att installera "custom-made" filter som finns att ladda hem från deras hemsida.


Så smidigt, rätt enkelt, helt gratis och 23 gånger bättre än den ingame-browser som finns (vilket i och för sig inte är så konstigt). Med andra ord finns det många anledningar till varför man bör ta sig en titt på Qtracker.

Relaterat:
Ladda ner Qtracker 4.7 (9,5MB)
Qtracker support

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0