IW på jakt efter bästa custom-kartan *

Infinity Ward låter genom världens-sämsta-community-manager Fourzerotwo medela att man söker efter bra custom kartor. Man har t.o.m. den 31/3 på sig att bygga ihop en karta och skicka in den så det är egentligen ingen panik ännu. Varför man letar efter "den bästa" kartan vill man ännu inte säga, men man kan väl ganska säkert gissa på att man planerar att släppa kartan med någon framtida patch och på så sätt för första andra gången i CoDs historia göra en custom-karta "officiell" (den första var mp_stanjel till CoD:UO).

Mycket trevligt initiativ från IW's sida faktiskt - om så nu är fallet. Men å andra sidan gäller det väl att det väl att vinnaren blir en karta som passar för oss tävlingsinriktade också så den faktiskt kommer till användning. Men personligen skulle jag bli föga förvånad om det dök upp en karta a' la mp_overgrown_2, som drog hem grand slam och vann hela skiten.

Saxat från Fourzerotwo's blogg:
"In the coming weeks we're going to be kicking off a search for the 'best of the best' of custom community made multiplayer maps for Call of Duty 4: Modern Warfare. Now I can't go dishing out all the details on the WHYs just yet, but just know that we're looking for the best maps you can make, and we'll be looking for them by March 31st.

No need to send them to me yet, just download the tools and start working on your vision of the perfect multiplayer map for Call of Duty 4, and I'll have more details for you in the near future.
"

Om nu någon svensk har en custom-karta och är sugen att dela med sig av info/screens/nerladdning av denna är man mer än välkommen att skicka iväg ett e-mail till [email protected]

*UPPDATERING*
Korrigerade uppgiften om hur många custom-kartor som tidigare blivit officiella i CoD-serien. Tack till Fea och SnuRk som håller ögonen öppna för, låt oss kalla det - "tryck-fel".

Relaterat:
WIP-kartor på IW-forumet
Fourzerotwo.blogspot.com (källa) genom CoD.se

Kommentarer
Postat av: Drapan

Hahaha! Den dära bilden han har på bloggen (och även på denna news posten) är från min map! Orginalet finns postat på IW.com av mig! Lol!

2008-01-25 @ 16:36:05
Postat av: Fea

Det har faktiskt hänt förut att en custom-karta blev officiell! Kommer inte ihåg dess namn men en svensk låg faktiskt bakom... Gjordes till CoD och kom med som orginal-karta till Cod:UO om jag inte minns fel! Personen i fråga tror jag blev anställd av IW på kuppen.

2008-01-25 @ 17:58:43
URL: http://www.threecrowns.se
Postat av: SnuRk

Var inte det stanjel? Riktigt go karta är det iaf :)

2008-01-25 @ 18:56:20
Postat av: Chefen

Det har ni faktiskt båda rätt i ja. mp_stanjel var en riktigt bra karta i CoD1, blev dock aldrig någon karta som spelades i officiella sammanhang där =)

Bra att ni håller koll på mig. Tack =)

2008-01-25 @ 22:56:28
URL: http://kodd.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0