Nej, Koddblogg är inte borta

Efter en vecka med ska vi kalla det, "inaktivitet" är det dags att bevisa att Chefen och Koddblogg inte har somnat in för gott. Vad inaktiviteten berott på vet de flesta vid det här laget så det finns ingen anledning att ta upp det igen. Samtidigt vill jag passa på och tacka alla er som skickade in mail till [email protected] (speciellt under CDC4) med tips och nej, ni vart inte ignorerade. Chefen var helt enkelt lite för upptagen med annat för en gångs skull men nu är Koddblogg tillbaka på allvar.

Ska man kanske säga, välkommen tillbaka till Koddblogg precis som Koddblogg ska vara, det vill säga - mer uppdaterad än andra sidor. Men för att komma tillbaka lite, så kommer jag posta en del nyheter som kanske inte egentligen är nyheter för den som gjort sin läxa (då vissa saker är snart 1 vecka gammalt). Men samtidigt vill jag inte att de som bara har CoD.se som källa ska behöva missa allt för mycket kring vad som hänt i scenen bara för att Chefen tog semester en stund.

Passa även på att besöka #koddblogg @ QNet. Kanalen är kanske inte den största men den är fortsatt ung och hänger ni där får ni reda på det mesta först! Fortsätt även att precis som vanligt skicka in tips och pressreleaser till [email protected]

Välkommen tillbaka!
/Chefen

Kommentarer
Postat av: lolz

UPPTAGEN MED ATT VINNA CDC4? LULZ HOHO

2008-03-08 @ 22:45:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0