DreamHack Skellefteå öppnar upp

image175DreamHack Skellefteå som bekant anordnar en CoD4-turnering öppnade igår upp dörrarna för förhandsbokningen av biljetter. Vill man köpa sin biljett redan idag krävs medlemskap i SSF (Svenska spelföreningen) och har man inte det får man gott vänta till den 29/2 då registreringen är öppen för alla.

LAN:et i sig spelas den 27-30/3 men dessvärre verkar "CoD4-satsningen" (om man nu kan kalla det för det) bli en flopp då DreamHack fortsatt inte utannonserat någon mer info kring CoD4-turneringen och det känns tveksamt om det är många lag som har intresse av att ta sig de dryga 85 milen norr om Stockholm för en turnering man inte vet något om. Otroligt tråkigt må jag säga och vi får väl nu bara hoppas på att man gör en större satsning på DreamHack Summer i Jönköping och inte ger upp CoD4 nu på grund av lågt deltagande i Skellefteå (om det nu blir så).

Prisinfo:
"Hyra av bordsplats kostar 450kr och där ingår bord, stol, internet & sovmöjligheter. För er som vill besöka DreamHack Skellefteå under hela eventet men inte vill hyra en bordsplats så går det bra att köpa en eventbiljett som ger dig tillträde till hela eventet för 250kr.

En dagsbesöksbiljett kostar 100kr och gäller mellan 10-22 den dag du köpt den.
"

Sugen på Skellefteå? Besök:
DreamHack.se

Kommentarer
Postat av: Numse

100 mil.. najs.. de e bra, smart.

2008-02-26 @ 15:58:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0