Fnatic och SK-Gaming möts direkt

image237

Svenska Sverige Fnatic kommer, som det ser ut nu, få ta an nyblivna Tyskland SK-Gaming redan i gruppstadiet på CDC4. Clash of the Titans med andra ord med de två största namnen i ringen redan innan slutspelet. Hur det kommer sig att det blev så är rätt enkelt förklarat. SK signade för turneringen för sent, detta gjorde att man hamnade i den lägsta seedningsgruppen och det blev alltså ett rent lotteri vart man hamnade. Visst kan det tyckas tråkigt med en så stor match redan i början av turneringen och Holland Wave-eSport lär gråta en dag som denna. Men om sanningen ska fram får vi media-kåta nu ett riktigt dröm-möte som kommer väcka stor uppmärksamhet inom eSport-världen.

Sverige mintR kommenterar gruppen på Fnatic.com:
"I think we got a decent group, if seedings were made correctly which is quite hard in a game as new as this. Our goal is to perform well against all the teams in our group and proceed through the group as the winner of it."

Däremot så känns det ganska olustigt och eventuellt även planerat av huvudarrangören för CDC4, Storbrittanien TosspoT, som därmed lämnar en grupp (G) med 3 lag (i och med att Evergreen lagt CoD4 på hyllan, läs mer) samtidigt som Fnatics grupp (D) blir totalt 5 lag med nyanlända SK. Kan det hela vara ett spel för galleriet för att få ett ännu större intresse kring turneringen? Hur moraliskt korrekt är det egentligen att fippla med grupperna på egen hand bara för att vinna på det själv?

Det osar katt lång väg som en vis man sa en dag..

Källa:
Fnatic.com

Kommentarer
Postat av: dohfOs

grattis! ^_*

2008-02-23 @ 01:14:09
Postat av: xfire sux

ägda av toss ego?

2008-02-23 @ 01:27:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0