OMGN]rivieRa intervjuad

image225Överhuvudet på CoD.se Sverige Beelzebub har intervjuat Sverige rivieRa, ny sniper i ett utav Sveriges bästa lag, Sverige OMG_Ninjas. I en alldeles nyligen spelat match i L2W lyckades man med konststycket att spela läderbyxorna av CODQCUP-vinnarna Tyskland THE6DEVILS på mp_citystreets och intervjun är först och främst gjord som en "eftersnack".

Saxat från intervjun:
"Q: Du gick nyligen med de helsvenska ninjorna i OMG Ninjas, hur kommer det sig?
A: wnkr spelade med dom innan han drog in i lumpen så rekommenderade han att börja spela med dom då dom har stor potential. Och jag bad om att få provspela och det funkade galant!

Q: Ni slog de tyska djävlarna The 6 Devils i LIVE2WIN-ligan, berätta mer om det?
A: Det blev lite kaos ett tag faktiskt. De var inte planerat att FUFFEN skulle spela då han var på kalas. Men i sista minuten kom han tillbaka. Vi lirade district och vann kniven så vi tog marines och fick 9-3 tror ja. Genom en härlig 1on4 av kebbe! Då vi var rejält taggade efter kebbes 1on4 så fick vi 12-5 och hade relativt många matchrundor. Så de kunde inte gå snett :)

Q: Vilka ambitioner har ni i OMG Ninjas? Bli onliners eller åka på LAN och "göra en flow"?
A: Vi vill självklart åka på lan. Men då vi inte har någon organisation som sponsrar oss måste vi visa resultat online. Och de har funkat bra hittills.

Q: Det är vanligt att lag splittras, särskilt efter förluster, är OMG Ninjas ett sådant lag?
A: Nej inte direkt. Vi är snarare "vad gick fel, vad kan förbättras". Det är bra att förlora ibland så att man behöver tagga till och ta hitta på taktiker.
"


Grattis till segern över T6D, skön tysk skalp. Dessutom kul att se rivieRa tillbaka i CoD4-träsket! Lycka till grabbar..

Relaterat:
#omg_ninjas @ QNet.
Hela intervjun på CoD.se

Appropå OMG_Ninjas och intervjuer kan jag väl lite fint hinta om att KEBBE borde titta i sin inbox lite oftare..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0