Tenax Gaming med ny lineup!

Tenax.se

Svenska organisationen Sverige Tenax Gaming som presenterades med buller och bong under Wonderbase förra året har nu skaffat sig en hårdsatsande CoD4-sektion. De som har anslutit är gamla Sverige SIO som efter oenigheter med sin gamla organisation lämnat denna för att söka nytt och nu har man alltså tagits emot med öppna armar av Tenax. Jag grabbade tag i oldschool-spelaren Sverige tenax`Tjet för att höra hur situationen såg ut.

"Q: Så, hur kommer det sig att ni först och främst lämnade SIO?
A: SIO lovade i princip guld och gröna skogar när vi beslutade att gå med dom. Efter ett antal månader utan att något hände lessnade vi lite då vi kände att vi förtjänade något bättre. Så, vi började se oss om efter andra alternativ vilket ledningen i SIO höll med om att vi borde söka något nytt, så no hard feelings.

Q: Vad är det Tenax erbjuder er som ni inte kunde få hos SIO?
A: Till att börja med har vi en seriös organisation i ryggen, vilket inte direkt SIO var. Jag tänker inte gå in i detaljer på vad tenax kommer att sponsra oss med, men vi får alla våra behov tillgodosedda om jag säger så. Vi får bra LAN-möjligheter och en organisation som bryr sig om oss.

Q: Så, kan vi räkna med att vi får se er på LAN framöver alltså?
A: Vi ska göra allt vi kan för att ta oss ut på LAN och nu har vi fått det stöd som behövs för att göra det. Vi hoppas på att det dyker upp något svenskt LAN snart, gör det inte det kommer vi blicka utanför rikets gränser.

Q: Hur ser ni på Dreamhack Skellefteå? Kan det vara aktuellt?
A: Nej det blir inte aktuellt för oss. Dels ligger det för tätt inpå och sen tror jag inte att deras cod4-satsning kommer bli så värst lyckad om man ser på hur det har gått till förr. Vem fan åker till norrland frivilligt förresten? :)

Q: Vad ligger satsningen på härnäst?
A: Vi satsar först och främst på att hitta en sista member till lineupen, därefter ska vi träna ihop oss. Men det kommer väl bli en del CB och förhoppningsvis nästa CodQcup iaf.

Q: Är det inte lättare att spela ihop 5 än att satsa på en 6-manna lineup?
A: Jo givetvis är det så. Men eXTzy kommer att spela lite mindre framöver och då främst agera som backup-spelare, så vi måste hitta en sista för att kunna lira 5on5 varje dag.

Q: Då finns väl bara kvar att önska er lycka till, något du själv vill tillägga?
A: Vill passa på att tacka dD för tiden som varit och önska honom lycka till i Reddot-United :) Cheers!"

Återstår att se vad Tenax kan lyckas med. Hittills har resultaten uteblivit men håller de ihop och kör vidare kan allt hända. Ju fler svenska lag som satsar desto bättre. Men inte är det något fel på Norrland? Ja, förrutom att det är kallt så inåt..

Tenax Gaming lineup:
Sverige Swinnnk
Sverige Tjet
Sverige GRANCA
Sverige Kanino
Sverige eXTzy

Relaterat:
Tenax.se
#tenax.gaming @ QNet.

Kommentarer
Postat av: heretic

GL HF! kul och se att det går framåt och bra för er!

//hrtc

2008-02-23 @ 06:27:56
Postat av: legget

pew pew tjet!

2008-02-23 @ 11:00:36
Postat av: overkill

lycka till boys!

2008-02-23 @ 12:13:04
URL: http://www.druidz.se
Postat av: ClowneN

Lycka till :D

2008-02-23 @ 15:15:31
Postat av: dohfOs

trevligt gäng

2008-02-24 @ 02:55:06
Postat av: fpsgaming.se|Erika

Kul och se att Tenax har fått ett nytt codlag och att De äntligen har blivit av med Deras gamla... Det var det bästa som kunde hända för Tenax... Gratz och Lycka Till...

2008-02-24 @ 10:45:13
URL: http://www.fpsgaming.se
Postat av: Kanino

Tack så mycket för alla kommentarer! :)

2008-02-25 @ 00:26:58
URL: http://www.tenax.se
Postat av: Cruentus

fpsgaming.se|Erika: "äntligen har blivit av med Deras gamla...". Varför det? För att du aldrig kunde ta konstruktiv kritik för er cup eller? Tycker faktiskt att du ska tänka om två, kanske fler gånger innan du skriver om saker du ärligt talat inte har någon koll om :) Om du på något sett blivit ledsen över vad jag nyss skrivit (då du börjat böla förr) så tar jag gärna en diskussion på irc där det slipper bli publikt. Du kan ju inte censurera något här :)

2008-02-25 @ 16:45:46
Postat av: Blomkungen

Hallå vafan är felet på norrland
snö är väl bara fint :)
bra uppkoppling också
Ja lycka till med nya lineupen då tenax

2008-04-18 @ 09:04:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0