CODQCUP - kvalmatcher till slutspelet ***

CODQCUP

Med svenska Sverige Team Carne (ex-EYE) och Sverige OMG_Ninjas redan klara för slutspel har vi nu 5 svenska lag som är tvungna att kvala sig dit. Här finner vi Sverige HeXagon, Sverige rdy4, Sverige Corax, Sverige MOD samt Sverige Renovatio. Man har fr.o.m. ikväll tills på lördag att spela sin match som även spelas i Bo3 (bäst av 3 kartor). Varje lag får välja en karta från kartlistan, förrutom mp_strike som fungerar som decider-karta (om det blir 1-1). Vid oavgjort resultat tar OverTime vid som spelas med mr3.

Hela listan:
Sverige HeXagon
[2-1] iuro
Europa
Italien TuLLs
[0-2] ONTiC
Benelux
Finland F Angry Policemen [2-0] rdy4
Sverige
Tyskland nGize [0-2] nEophyte
Tjeckien
Tjeckien NecroRaisers [2-1] qix Tyskland
Polen UF Gaming
[1-2] DIE
Finland
Europa TeK-9
[2-0] Corax
Sverige
Ungern misteR
[1-2] POWERHOUSE G
Benelux
Holland wave
[2-0] don'Touch
Frankrike
Tjeckien team DOiT
[2-0] Roskilde
Danmark
Slovenien Teamsix
[1-2] xciteuk
Europa
Tyskland GAMED.DE
[1-0] 4Kings
Storbrittanien
Sverige MOD
[2-0] tempus moriendi
Polen
Sverige Renovatio
[2-1] team zEaled
Finland
Tyskland THE6DEVILS
[2-0] suXus
Ungern
Finland Emprisa
[2-0] Fastswitch
Norge

Chefen ber att få önska samtliga svenska, men även Roskilde och Fastswitch lycka till i dessa mycket spännande drabbningar.

*UPPDATERING*
Nu har större delen av kvalfältet spelat sina matcher och hittills ser det riktigt riktigt bra ut för svensk del. HeXagon, MOD och Renovatio lyckades samtliga vinna deras matcher och är därmed klara för slutspelet. rdy4 samt Corax har kvar att spela sina matcher men låt oss hoppas på dessa nu så vi får en riktig svensk succé i första CODQCUP. Corax må stå som underdogs mot Tek-9, men har någon hittills spelat mot ett Tek-9 utan silenced scorpion? Corax har allt att vinna..

En annan anledning att höja på ögonbrynen är att 4Kings lämnade forfeit. Det brittiska laget verkar vara i gungning - någon som är förvånad? ...

*UPPDATERING 2*
Ytterligare en match spelad och det var norrbaggarna i Fastswitch som fick bita i gräset när man åkte på förlust mot bastubadande Emprise. Två matcher återstår alltså och dessa ska spelas idag (lördag), båda är av stort svenskintresse och man kan väl be en stilla bön att TGBF och The-Swede väljer att köra en showcast på Tek-9 vs. Corax.

*UPPDATERING 3*

Då var alla kvalmatcher till slutspelet spelade och dessvärre misslyckades både rdy4 och Corax med att ta sig vidare från sina respektive matcher. Vi fick inte heller se någon stream från matcherna så det vart en ganska lugn kväll som åskådare. Bättre lycka nästa gång.

Relaterat:
CODQCUP

Kommentarer
Postat av: overkill

lycka till corax :)

2008-01-17 @ 16:42:25
URL: http://www.druidz.se
Postat av: capone

Bockar och bugar

2008-01-18 @ 16:35:33
Postat av: dohfOs

capone: när spelar ni? :)

lycka till ja!

2008-01-18 @ 16:37:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0