CODQCUP med uppdateringar

CODQCUP

CODQCUP har kommit med lite uppdateringar sedan jag senast skrev om det. Dels har man utökat till hela 192 lag, samtidigt som man även bestämt sig för att stänga signupsen lite tidigare. Så har man fortsatt inte signat upp sitt lag har man på sig till imorgon (söndag, 6/1) klockan 22:00. Anledningen till att man stänger tidigare är det enorma intresset att deltaga och man vill helt enkelt inte säga nej till mer än nödvändigt, igår (4/1) hade hela 246 lag skrivit upp sig. Turneringen i sig drar igång den 10:e, mer info kring vilka lag som får deltaga kommer senare (gissningsvis efter att signups har stängt).

En annan stor uppdatering är att man valt att gå ifrån PAMD, detta p.g.a. vissa buggar man helt enkelt inte har haft tid att ställa till rätta innan turneringen drar igång. Istället ska man köra med det mer inspelade pam_mode crossfire, alternativt pam_mode codqcup. Och den nya PAM-versionen (3.1) finns att ladda ner HÄR.

Som grädde på moset har man också knutit SENNHEISER till sig som sponsor för hela 2008 och man erbjuder nu även försäljning av CODQCUP-musmattor.

Som fotnot kan det även sägas att hela 20 svenska, 7 danska samt 2 norska lag hittills har signat upp sig, bland dessa finner vi bl.a. Sverige EYEBALLERS, Sverige Corax, Sverige One2, Sverige Vicious and Evil, Sverige OMG_Ninjas, Sverige Ready for? samt Sverige Mortifer för att nämna några av de svenska. Full lista på skandinaviska deltagande lag får jag återkomma med så snart det finns en officiell sådan.

Länkar:
CODQCUP
PAM 3.1 med pam_mode codqcup
#codqcup @ QNet.

Kommentarer
Postat av: deffan

gj

2008-01-05 @ 23:59:39
URL: http://www.callofduty.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0