COD.se intervjuar: fnatic\tidde

image96Det blir mycket Sverige Fnatic nu för tiden, men så konstigt är väl kanske inte det efter att de gått med i en av de starkaste namnen som just nu finns inom e-Sporten. Senast ut i raden är COD.se som intervjuat Sverige tidde om övergången till Fnatic och CoD4:as framtid som e-Sport.

Saxat från intervjun:
"Q: Ni gick igår ut med att ni numera kommer att spela under fnatic:s flagga efter eran splittring från EYEBALLERS. Hur känns det så här i efterhand när allt är officiellt?
A: Det känns underbart nu, allt faller på plats. Efter EYEBALLERS så kändes det som holland höll på att glida ifrån oss. Mint kom då på superidén att betala för oss själva, sen gå ut på alla sidor vi kunde för att få ut informationen om att vi sökte ny orginisation och det gick hur bra som helst. SK, mYm och fnatic var på oss ganska snabbt. Det var inte ett lätt val men fnatic kändes som rätta hemmet, så nu känns allt underbart.

Q: Känner du redan någon skillnad på fnatic som organisation jämfört med EYEBALLERS?
A: Ja, det känns redan nu som fnatic jobbar mer för oss än va EYEBALLERS nånsin gjorde. EYEBALLERS la självklart upp fina ideér och lovade saker, men sen i slutändan så kom det ju ändå fram att dom inte hade några pengar kvar vilket kändes värdelöst.

Q: För de organisationerna som ni tackade nej till, vilka lag tycker du förtjänar att få representera dem istället för er?
A: Hm, det var en svår fråga faktiskt. De flesta bra lagen har redan bra organisationer, men DIE förtjänar att gå med i mYm och Logitech.fi skulle platsa i SK.

Q: Nåväl. Hur ser framtiden ut? Vilka turneringar har ni inplanerade hittills?
A: Framtiden ser ljus ut, vi har planerat ett bootcamp i mitten av Februari i Danmark och sen bär det av till CDC #4 i Holland. Vi har också planerat in att åka på i33 i England.

Q: Hur kommer ni att träna inför detta förutom bootcamps? Något speciellt knep?
A: Vi kommer spela som galningar samt titta på lite nya taktiker. Självklart kommer vi även att sätta zsilts på att hitta nya nadetaktiker, vilket han är helt galen på att göra.
"

DIE i mYm och LGT i SK, skulle det låta som något? Chefen tycker det skulle vara roligare om OMG_Ninja t.ex. hittade rätt och smög sig in i en liknande organisation istället.

Relaterat:
Hela intervjun hos COD.se
Fnatic.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0