Gamla Dignitas.BF2142 blir TBH

Redan i början av december stod det klart att Storbrittanien Team Dignitas dåvarande BF2142-sektion skulle lägga BF-serien på hyllan för att istället satsa på CoD4. Då var det oklart huruvida man skulle få chansen att bli en tysk CoD4-sektion inom Dignitas (eftersom det redan finns en europeisk) men nu står det alltså klart att efter kontraktet gick ut med Dignitas fick man se sig om efter andra alternativ. Nu har man således fått tag på en ny organisation, tyska Tyskland Team Bavarian-Heaven eller kort och gott - TBH.

Man väljer även på att satsa på en lineup innehållande hela 6+1 spelare, om detta är ett lyckat drag återstår att se men som man oftast kunnat konstatera brukar så många spelare i ett storsatsande lag aldrig gå vägen. Potensial finns det åtminstonde i laget, efter otaliga segrar inom BF2 och visat på total dominering i BF2142 finns det motivation som heter duga.

TBH lineup:
Tyskland Philip 'raeken' Ratzmann (Team Captain)
Tyskland Marcel 'ShoW' Münch
Tyskland Marcel 'Brem' Brennecke
Kroatien Goran 'Fine' Divljan
Tyskland Marcus 'grumbly' Kreft
Tyskland Lukas 'lukxzoR' Berens
Tyskland Sebastian 'Grimbald' Fischer (backup)

Eftersom tyskar allt som oftast vägrar att ge uttalande på engelska får jag återkomma med ett sådant så snabbt det kommit, tillsvidare får vi nöja oss med det faktum att ännu ett storsatsande tyskt lag har börjar rulla.

Relaterat:
Bavarian-Heaven.de

Kommentarer
Postat av: Aaaaa

Vad fan är Bavarian?

2008-01-27 @ 12:53:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0