Norskt hopp föds i Fastswitch

Då har äntligen Norge hört av sig med lite goda nyheter. Norge som annars legat ganska lågt som nation under tidigare delar av CoD-serien (med lite ojämna undantag självklart) kan nu ha fått ett par nationalidoler att räkna med. Tipset säger att dessa norrbaggar är bra och får de bara tid ihop ska de kunna vara med och leka på allvar i CoD4-toppen.

Jag talar självklart om image43 Fastswitch som leds av ingen mindre än CS:S-spelaren och Nations Cup-kaptenen image43 PSIR som skrapat ihop 4 underhuggare som tillsammans ska slåss på vägen till framgång. Laget skall deltaga i CODQCUP samt att man har siktat in sig på The Gathering som jag skrev om här på Koddblogg tidigare.

Statement fswitch PSIR:
"Endelig har vi fått satt i sammen en 5mans lineup, ettersom det er ganske vanskelig å finne veldig gode Call of duty spillere i Norge. Men jeg fant de som allerede er veldig gode og har utrolig potensiale og motivasjon. Så vi håper at vi kan vise oss internasjonalt i den oppkommende codQcuppen som er snart, også skal vi blant annet delta på The-Gathering i mars. Ellers så råder jeg alle sammen til å joine #callofduty4.no og støtte miljøet, slik at det vokser!"

Fastswitch lineup:
image43 PSIR (Team Captain)
image43 Gizzor
image43 ajzZ
image43 robon
image43 Nitram

Heia Norge!!!

Besök:
Fastswitch.no
#fastswitch.no
Catch-Gamer.no (källa)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0