Ny omgång av CODQCUP

CODQCUP

CODQCUP fortsätter! Succèn från 2007 är tillbaka och den här gånger ser det bättre ut än någonsin! Med flera dagar kvar på uppskrivningen har CODQCUP i skrivande stund hela 220 lag som vill spela! Bland dessa hittar man Europa Dignitas, Europa Tek9, Tyskland SPEED-LINK, Finland Team-Kojak, Sverige EYEBALLERS, Storbrittanien 4Kings och många, många fler bra lag. Gräddan från alla länder är med vilket bäddar för en mycket(!) spännande turnering som måste anses som den absolut mest prestigfyllda man kan delta i för tillfället.


Turneringsstruktur
128 lag deltar i turneringen och den börjar med kval om 32 grupper med 4 lag i varje. Gruppvinnaren blir direktkvalificerad för slutspelet och 2:an och 3:an Spelar en Single Elimination-turnering där bäst av 3 kartor avgör vem som går vidare till slutspel.
Slutspelet är uppdelat i 16 grupper om 4 lag där lagen avancerar till cupträdet genom samma princip som i kvalet med den enda skillnaden att man i cupslutspelet spelar Double Elimination.


PAMD, inte PAM4
En av de största kontroverserna är att turneringsledningen beslutat att istället för att använda PAM4, så kommer turneringen spelas med PAMD en, av wnkr och zar, omarbetad version av PAM4 som helt ändrar vapenskadan. Detta har redan lett till mycket känslor och communityt har blivit ytterligare lite mer delat men jag måste endå applådera CODQCUP för detta val då PAMD måste anses som en mycket kompetent tävlingsmod som kommer göra CODQCUP ännu mer intressant.


Hittils har dom skrapat ihop följande priser och enligt CODQCUP så kommer det komma mera.
300 Euro
5 Q|PAD CT
5 Q|Wristband
5 Q|Lanyard
5x Noctua NF-P12 (new Noctua 120mm fan)
5x Noctua NT-H1 (new Noctua thermal compound)
5x Coolink Anti-Vibration Bolts
1x 1 månad 14 slot Game-Hosting COD4 server


Då arrangörerna även fixat så att TGBF kommer att broadcasta turneringen så måste detta ses som ett väldigt välarbetat evenemang som på pappret ser mycket lyckat ut. Vi får bara hoppas att "rätt" lag går vidare så slutspelet får den prestige det förtjänar.

Spana in:
CODQCUP
PAMD
CallofDuty.se
Regelverket

Kommentarer
Postat av: Hjals

COCQCUP? :)

2008-01-03 @ 16:57:30
Postat av: Chefen

haha ops. Fixat :)

2008-01-03 @ 22:38:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0