Nytt projekt satsar på CoD4

Här kommer en av de mest spännande övergångarna till CoD4 på länge. Det stjärnspäckade W:ET-laget Europa aMenti, som tidigare representerade Storbrittanien The Last Resort har bestämt sig för att satsa på CoD4. Under tiden som man spelade ET under TLR:s fana gick man obesegrade igenom både CDC2 och CDC3 och fick en 4:e plats på CDC1 - och ses av många som det kanske absolut bästa ET-laget genom historien.

Men kan kommer inte gå under namnet aMenti utan man har istället bestämt sig för att gå med i den spanska organisationen Spanien New Project e-Sports för bättre support. Det är dock redan klart att innan man satsar på CoD4 fullt ut, vill man först göra en sista ansträning i ET-scenen och vinna ett 3:e CDC på raken, CDC4 (dit man självklart fick en direkt-invite). Tilläggas ska att New Project även registrerat sig för kvalet till CoD4-turneringen på CDC, men i.o.m. att ET just nu ligger högst upp på prioriteringslistan idag lär vi få se satsningen där och inte i CoD4.

Laget har också valt att bara släppa 4 av 5 namn i CoD4-lineupen men det är som sagt inte vilka namn som helst och namnet på den 5:e lär presenteras inom kort.

New Project e-Sports lineup
:
Spanien Sergi 'Winghaven 'T.
Belgien David 'mAus' H.
Belgien David 'dAv1d' P.
image60 Janis 'Clown' Z.
Europa ???? ????

Så efter CDC4 kan vi räkna med att få se en helhjärtad CoD4-satsning från New Project, men redan snart kommer vi alltså få en liten känsla av hur högt de kan prestera då de som sagt även skall deltaga i kvalet till CoD4-turneringen som spelas redan nu i veckan. Chefen önskar detta projekt all lycka och det är med spänning man får se om världens bästa ET-lag kan ta klivet över till CoD4 och lyckas även här.

Som en fotnot kan även tilläggas att laget försökte göra en satsning i ET:QW, där man representerade Europa h2k-gaming, men efter att spelet floppat hårt och motivationen brast hoppade man av det tåget.

Relaterat:
Team-NP.com
#team-np @ QNet.

Kommentarer
Postat av: dohfOs

kan nog bli ungefär hur bra som helst det där. om de bara inte ger upp så :>

2008-01-10 @ 19:43:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0