One2 blir 5

image120Svenska Sverige One2 har nu återigen blivit 5. Efter att ha tappat Sverige empee till något som sägs kallas "verkligheten" har One2 legat relativt lågt och vi har inte hört mycket från dem sedan kvalet till CODQCUP. Nu har man då äntligen fått tag på en 5:e och den som presenteras är ingen mindre än gamla stjärnskotten från CoD1 och Finland DIE, nämnligen oldschool-spelaren Sverige ktdch. Ytterligare comebacks från CoD1 alltså, trevligt!

Nu sägs satsningen i laget ligga på L2W här närmast och det har börjat bra med 2 raka segrar, imorgon (31/1) väntar dock hårdare motstånd i en match mot Danmarks finaste - Danmark Roskilde där man slåss om förstaplatsen i gruppen. Matchen kommer även att visas på QuadV och den startar enligt uppgift 22:00, mer info om detta senare.

Uttalande från One2:
"Då var vi äntligen tillbaka på en full lineup. Har varit ganska segt efter att empee försvann som inaktiv, det går inte riktigt att försöka träna ihop ett lag när man sitter där med endast 4 personer. Men efter en del sökande fick vi tag på ktdch och valet att ta in honom kändes rätt givet då han har ungefär samma mål som oss andra. Dessutom ser vi att han kommer att utvecklas och laget med honom så nu gäller det bara att vi fem får börja spela ihop oss så vi kan bevisa vad vi går för på riktigt. Vi vet med oss att vi kommer ha det ganska svårt så här i början, men som vi ser det är det inte nu vi ska prestera, det är om låt säga 2 månader."

One2 lineup:
Sverige Joakim "Numse" Åberg (Team Captain)
Sverige Martin "dohfOs" Lundén
Sverige Simon "Keno" Eriksson
Sverige Christoffer "ktdch" Van Zant
Sverige Tobias "Murre" Balenius
Sverige Tobias "empee" Jansson (inaktiv)

Ja, One2 har en bit kvar om man vill nå upp till den standard man påstår sig besitta, men Chefen håller tummarna för att det kommer gå vägen för visst är det trevligt med fler svenska lag som satsar.

Relaterat:
#one2 @ QNet.

Kommentarer
Postat av: zlash

Lycka till boiZ!

2008-01-30 @ 20:56:26
Postat av: ehh..

spela han ens nånsin me die eller hadde han bara taggen på irc ett tag? =/ minns då inte deras lineup så..
gl iaf, one2 är då bra

2008-01-31 @ 09:53:01
Postat av: eheh

han var med och startade codsektionen i die och lirade la där i ca 3 månader innan han slutade han spela cod om jag inte minns fel

2008-01-31 @ 14:38:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0