Sista chansen att åka till Holland

image42

Idag (söndag, 6/1) är det sista chansen att skriva upp sig för att åka till det Holländska LANet Crossfire Devotii Challenge 4 (CDC4).

Som alltid så kommer vissa lag med automatiskt via invites medans andra tvingas kvala för att få en plats på LANet. Vilka som glider räkmacka och vilka som måste kvala får vi veta senare i veckan, men vi kan redan nu se att det kommer bli ett intressant event där lag som Sverige EYEBALLERS, Storbrittanien Dignitas, Europa Tek-9, Finland Kojak (DIE) och många andra har signat. Faktum är att hela 59 lag hyser förhoppningen att vinna det första riktiga CoD4-LANet som har 40 platser.

Tyvärr har vi bara två Svenska hopp i form av EYE och Sverige Vicious And Evil, där EYE enligt ryktet är osäkra på om dom kan åka och VAE ännu inte bevisat vad dom går för i CoD4. Vi får hoppas att dom båda kommer iväg och håller den Svenska fanan högt.

För den som vaknade ur idet idag kan det även nämnas att det skall göras upp om en prispott på 6500 euro samt att lanet kör igång 29:e februari i WZZRD Enschede Center, östra Holland.

Spana in:
Crossfire.nu
#crossfire @ QNet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0