Skandinavisk ladder på CB

image101Nu är det dags för alla ladder-älskare att ljubla, för mainstream-ClanBase har nu nämnligen efter påtryckningar och en namninsamling satt upp en skandinavisk ladder. Frågan är väl hur aktiv den är, för det är sällan som ladders egentligen är varken speciellt aktiva eller intressanta att följa. Kan den skandinaviska CB-laddern bryta detta mönster ska det mycket till. Det roligaste med ladders som denna är väl egentligen att man får se ganska mycket namn som man inte ens hade en aning om existerade.

Man kör dessutom givetvis pam_mode cbperks (eller pam_mode cb) och kartlistan ska vi inte ens tala om där vi finner Koddblogg-favoriterna mp_pipeline, mp_bloc, mp_cargoship, mp_farm, mp_shipment, mp_showdown (ok, ska jag sluta nu?), mp_bog, mp_overgrown och så vidare..

4on4-6on6 eller 2on2 är det som gäller..

Lira ladderrrrrrrrrr:
CB skandinavien
CB skandinavien - 2on2


Kommentarer
Postat av: Hubba

Seriöst. LADDER SUGER!

2008-01-26 @ 18:31:05
Postat av: Cäät

hur vet du det hubba? den blir nog vad man gör det till, finns många bra finska o svenska lag som skulle kunna vara med men som hellre tycker dom är elit istället för lira noobiga cb. CB är bra träning imo och det skulle vara kul om fler lag ställde upp o såg till så att den blev hyfsad. AlbanAllstars är iaf signade nu - får vi se om det blir ngn mening att lira den..

2008-01-27 @ 14:55:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0