Team Kojak - ett skämt

Den 27:e december (läs mer här) raporterade jag om att det finska topplaget Finland Da Imperial Executors gick med i den högt satsande multigaming organisationen Europa Team Kojak. Redan då kändes det ganska underligt att ge upp sitt namn för att gå med i det så nyligen etablerade Kojak. Men Kojak lovade guld och gröna ängar och det var helt enkelt för bra för att vara sant kunde man då tycka. Såhär i efterhand är det nu även bevisat att det var precis just så - för bra för att vara sant.

Mannen bakom Team Kojak, Tyskland Equilibrium som viftade med en stor bunt sedlar försvann nyligen. Han ska ha hävdat att han skulle genomgå en "svår operation" i början av januari varpå han lade över allt ansvar på de andra i ledningen. När det nu var dags för CDC4 i Holland och pengarna var tvungna att komma i på kontot visade det sig att det (såklart höll jag på att skriva..) inte fanns några pengar. Utan Kojaks huvudsponsor, det stora tyska företaget Jack Wolfskin hade aldrig hört talas om något Team Kojak. Kontrakt som påstod funnits var fejk och även Kojaks två andra påstådda sponsorer, Sennheiser och Cyber Snipa, hade inget som helst kontrakt med Team Kojak.

Därmed har CoD4-sektionen med omedelbar verkan lämnat Kojak och återgått till DIE. Även ET-sektionen skall ha lämnat och spelar nu utan namn. Hur detta kommer att påverka CoD4-lagets medverkan på CDC4 återstår att se, DIE ska enligt uppgift vara ute och leta ny (och förhoppningsvis en etablerad) organisation att representera.

Hur den övriga ledningen har kunnat blunda och inte sett detta är ett mysterium, men klart är att Equilibrium dragit dem alla vid näsan. Crossfire-mogulen Storbrittanien TosspoT som var Team Manager i Kojak har även han lämnat organisationen med orden "Kojak's situation has been sent into disarray after manager Equilbirium's contracts proved to all be fake and he turned out to be a little shit."

Nu återstår bara att önska DIE lycka till i jakten på ny organisation. Och nästa gång någon viftar med sedelbunten framför erat lag, tänk efter och undersök om det verkligen finns någon sanning bakom de lovorden ni får höra.

Da Imperial Executors lineup:
Finland Antti "ana" Pessinen
Finland Timo "dae" Lahtinen
Finland Ville "id3" Järvi
Finland Ville "Fix" Järvinen
Finland Antti "sec" Sinisalo
Finland Jani "janbo" Keskinen (backup)

Lesson learned.

Kommentarer
Postat av: neumaster

owned?

2008-01-12 @ 22:51:46
Postat av: dohfOs

rofl, tragiskt -.-

2008-01-12 @ 23:03:12
Postat av: Henkee

Så kan man ju oxå göra, men det är ju inte rätt.

2008-01-13 @ 11:46:31
Postat av: dohfOs

Ville "id3" Järvi
Ville "Fix" Järvinen

snygga namn, skämt eller? -.-

2008-01-14 @ 14:10:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0