coconutcrew på The Gathering

The Gathering 2008

The Gathering börjar nu rulla igång och på plats har vi 1 lag från Sverige, Sverige coconutcrew. Lite tråkigt kan tyckas då Norge känns väldigt nära men Chefen hoppas på bättre uppslutning nästa gång. Totalt är det i alla fall 20 lag på plats och där har våra svenska vikingar lyckats seedas som 2:a, efter Norge fastswitch men före Norge Check-it och Norge Team Kry.

Informationen från The Gatherings sida är inte heller på topp då en komplett lista på deltagande lag verkar mer eller mindre omöjlig att få tag på, coconutcrew har inte heller någon aning om vilket lag man ställs mot samt att matcherna är lite galet placerade. Eller vad sägs om första matchen idag (torsdag) klockan 14:00 och nästa match efter det, fredag klockan 06:30.. En annan mycket anmärkningsvärd idé man fått är att spela med Red Dot, något som är mer eller mindre portat i toppskiktet av CoD4-scenen.

coconutcrew @ The Gathering:
Sverige Me
Sverige ruff
Sverige ktdch
Sverige dwz
Sverige TAKIDA (FrGzR)

Chefen slet tag på cnc\ruff för att höra hur läget stod till i Norge..

"Q: coconutcrew på Gathering i Norge. Hur gick det till?
A: Jag tror att vi bara satt å snackade på skojj lite om åka på lan i början. Sen kollade vi lite och TG lät intressant. Vi började kolla mer och mer och till slut bestämmde vi oss för att åka.

Q: i33 spelas ju samtidigt och med större prispott, var aldrig det intressant?
A: I33 är självklart intressant men som sagt vi betalar ur egen ficka. Det hade vart roligare att åka på i33 med tanke på dom andra lagen som är där. Vore kul å spela mot dom på riktigt så man ser hur det går till. Säger inte att detta är tråkigt dock.

Q: Hur har ni förberett er?
A: Kato, Me och Dworkz har kört lite bootcamp i stockholm hemma hos me och jag fick lov att jobba till tisdagen så jag och frgzr spelade hemmifrån.

Q: Hur ser du på era chanser att vinna Gathering?
A: Jag ser allt på den ljusa sidan. Dock får jag inte dricka min doping på lanet (jack n coke) så jag vet inte hur jag kommer prestera. Känner bara igen 2 lag härifrån och det är fastswitch och checkit och det ska bli intressant och se hur detta slutar.

Q: Har ni praccat något emot dem (fswitch och checkit) för att se hur de spelar?
A: Svar nej bara spelat lite mixar med/mot dom. Vi har nog bara praccat mot checkit men det säger inte så mycket för det var ett bra tag sedan.

Q: Är den lineupen ni använder er av på Gathering er numer officiella?
A: FrGzR är standin för dne (danne) som inte kunde följa med pga jobb. Vi bestämmde oss för att ta med frgzr i söndags så vi har inte träffat/snackat med han så mycket innan men det är en mycket trevlig typ så vi får se vart det slutar.

Q: Får önska er lycka till i alla fall, visa norrbaggarna vem det är som fortsatt är storebror!
A: Det ska vi göra. :) Just nu håller vi på och samlar ihop claner till en "protestlista" mot red doten. Vi pratade med admins och dom sa om vi får 7 lag gå med på att köra utan så blir det utan. Vi har just nu fått alla 4 topseedade lagen att gå med. Så vi får se hur det slutar! Inge lan utan kamp."

Chefen håller såklart på coconutcrew och mer rapportering från The Gathering på Koddblogg utlovas - så fort TG väljer att släppa mer information av något slag, skärpning Norge!

Relaterat:
#coconutcrew @ QNet.
Gathering.org

Kommentarer
Postat av: Jonas

lol. Red dot :S

2008-03-20 @ 06:42:04
URL: http://spacemonkey.nameci.be
Postat av: Steken

GL kokosnötter:D Smek upp norrbaggarna nu.

2008-03-20 @ 07:09:28
Postat av: ruff

red dot är borta nu

2008-03-20 @ 09:59:24
Postat av: lolbot

Don`t stealz ours money! ;(

2008-03-20 @ 13:26:02
Postat av: robban

Lycka till dudes!

2008-03-20 @ 14:32:35
Postat av: dohfOs

go go ktdch (m.fl)! ;) lycka till grappar.

2008-03-20 @ 17:34:46
URL: http://www.galenskap.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0