EuroCup XVII - grupperna

Nu har grupperna till EuroCup XVII blivit publicerade. Som jag tidigare kunde avslöja har Sverige Fnatic bestämt sig för att bojkotta denna "pajas-turnering" (läs mer här) och detta, samtidigt som Sverige VAE valt att inte visa något intresse och Sverige OMGN krasch (läs mer) innebar att det inte fanns någon plats för Sverige.

image290

Relaterat:
ClanBase EuroCup XVII

Kommentarer
Postat av: Bu

Tycker ändå illa att fnatic inte är med, de flesta top teams är med, om inget annat så hade de kunnat se det som "träning" :P

2008-03-17 @ 12:18:17
Postat av: abhi

Förstår dom på ett sätt, då en så pass stor organisation/liga är så snåla på ett sådant populärt spel. Men som Bu säger kan man väll ställa upp för annat än prispengar .. exempelvis då träning, good will för scenen eller för att det faktiskt är roligt. Dock kanske motsatsen i längden hjälper scenen mer då CB kanske petar in lite bättre priser nästa gång.

Personligen tycker jag CB kan utvecklas bra mycket mer på alla plan när det gäller att vara professionella och att ta hand om alla de lag som valt att spela där. Dom har ju faktiskt en väldigt bra grund att bygga det på.

2008-03-17 @ 12:38:25
Postat av: cph?

cph?

2008-03-17 @ 16:49:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0