Rawkstar blir L2W Gaming

image263

Det relativt nystartade svenska laget Sverige Rawkstar som består till största delen av gamla CoD- och DoD-spelare har snabbt funnit sig en organisation att representera när man nu går in i turnerings-arrangören Live2Win och blir Sverige L2W Gaming. Man har redan hunnit med att prestera bra ifrån sig när man bland annat överaskade i en match mot Storbrittanien 4Kings i theSGL. Jag tog kontakt med Sverige fjeddy för att höra hur läget såg ut i laget och varför valet föll på L2W.

"Q: Hur kom det sig först och främst att ni körde igång med Rawkstar?
A: Allt startade med att alla var inblandade i olika projekt som gick sådär. När dom sedan gick i graven så letade alla lag igen. Efter en tid fann vi varandra och bestämde oss för att göra ett försök och se hur det skulle funka. Vi kände att kemin i laget var bra, så vi bestämde oss för att satsa på det här.

Q: Varför Live2Win?
A: Vi såg det som en möjlighet att fokusera på vårt spelande istället för allt runtomkring. Att ha en organisation i ryggen som förbättras dagligen med sponsorer etc. gör att vi kan fokusera helt på att bli bättre som lag. Alla inom laget ville ha en managersida som var lika dedikerad som vi alla är för spelandet. När erbjudandet kom var det med andra ord ingen tvekan. Till en början kommer vi nöta online tills vi känner oss redo att åka på lan, när vi reser åker vi för en topplacering. Vi deltar för tillfället i ett par cuper där vi märker att vi gör framsteg.
"

L2W Gaming lineup:
Sverige xerno (Team Captain)
Sverige fjeddy
Sverige pine
Sverige h0a
Sverige bozz
Sverige BeeF

Exakt vad man får av L2W ville fjeddy inte gå ut med officiellt utan det ska presenteras i samband med att man presenterar sin hemsida. Ryktet säger att det kan handla om framtida sponsring till LAN. Om det stämmer eller om det kan vara annat som lurar i mossen återstår att se. Chefen vill i alla fall passa på att önska L2W lycka till. Visst är det härligt med nya satsande svenska lag!

Vad som hänt med den gamla CoD4-sektionen i L2W som innehöll profiler som CoD.se-ikonen Sverige Beelzebub har det i dagsläget inte släppts någon officiell info om.

Relaterat:
#live2win.gaming @ QNet.

Kommentarer
Postat av: Beelzebub

Vi valde att lämna organisationen efter att under en längre tid dragits med lineup-problem. I takt med att nästan hela lineupen förnyades så kände vi att vi behövde tid att spela ihop oss och att det förmodligen skulle dröja innan vi kunde prestera ordentligt i L2W.

2008-03-08 @ 22:14:36
Postat av: Chefen

Ok Beelzebub =) Låter förståndigt.

2008-03-08 @ 22:16:08
URL: http://kodd.blogg.se
Postat av: dohfOs

glhf osten!

2008-03-08 @ 22:22:50
Postat av: visse

kewl

2008-03-08 @ 22:42:07
Postat av: Steken

Men det är ju fantastiskt trevligt. GL

2008-03-09 @ 08:58:34
Postat av: BeeF

HahHAHeHAHE :D

2008-03-09 @ 11:16:39
Postat av: Anonym

stadig lineup woh

2008-03-10 @ 15:01:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0