zEm ger övriga svenskar på käften

fnatic`zEmI en nyligen postad intervju på Tek-9.org tar den nyligen hemkomna Sverige zEm i på allvar och ger oss övriga svenskar som aldrig åker på LAN på käften. Vi är för snåla och tar för få risker!

"Q:Onto the Swedish scene now, and lately, not many teams have come out of Sweden for Call of Duty 4. Do you think the Swedish Call of Duty 4 community is strong for teams?
A: Well, what can I say about the Swedish community. We have more teams now in Call of Duty 4 then we ever had in Call of Duty and Call of Duty 2, so thats a big plus. But many teams are like, "We won't pay anything to get LAN experience". And if you think like that, you shouldn't aim to be a top team. Now people will say, "But you have everything paid, so you should say anything". Oh man, all I can say to those are, did you know that I paid around 400? to get to my first LAN event at SmauILP in Italy with team Epitaph? Did you know that during my time in WHO Crew, we paid for every single LAN event ourselves, sure it was in Finland, Sweden and Holland, but we paid it. Did you know that I paid around 200? to get to the EuroCup XIII LAN Finals in Aarhus, Denmark? Did you know that I paid almost 300? for my teams flight tickets when we played as Teamoxid and went to Enschede? And that's not all... now, when people say, "You get everything paid for?" I hope that you think about what you are saying before you do it, because me and the team are where we are because we have sacrificed so much! And all I wanted to say with this is, if you don't sacrifice something, you won't get anything!
"

Låt oss säga såhär, snubben är inte helt fel ute och han har en rätt bra poäng om svenska lags ambitioner..

Läs vidare:
Tek-9.org

Källa:
CoD.se

Kommentarer
Postat av: ClowneN

Håller med fullständigt, fler lag på LAN borde det vara och främst på svenska LAN.

2008-03-17 @ 03:30:58
Postat av: chandler

Alla tonåringar lr runt 20-strecket har inte råd att ens använda 1000-kronor rakt ur sin egen ficka. Så är det bara när man inte har den bästa ekonomin, man får nog se till att de flesta hellre betalar sin hyra eller för mat istället för att åka på lan i ett annat land.

2008-03-17 @ 05:34:18
Postat av: n3uro

Håller fullständigt med, däremot är det inte sagt att folk har det lätt att få fram stålar i alla fall. DÄREMOT så finns det ju planering som är helt klart en positiv sak att kunna. Jag menar jag brukar/brukade känna till de flesta LAN inom CSS minst 3-6 månader innan och då är det ju inte så svårt att spara ihop till det.

Hoppas snart att få se fler lag än VAE och Fnatic på LAN, och visst kommer ni få se gamle n3uro på LAN, fast jag vet inte när det kommer bli, men jag ska på LAN iaf, den saken är fan säker. Först ut blir det nog iaf bootcamps i huvudstaden och för oss i FooFight att spela ihop oss ordentligt så vi kan erövra europa med storm! :)

2008-03-17 @ 07:01:41
Postat av: Isaak

ge mig ett villigt lag och ett lan. så börjar jag knega polkagrisar nu så jag har råd :DD

2008-03-17 @ 07:59:26
Postat av: abhi

det är väll klart som fan man får betala själv. baraför några lyckligt lottade har saker och ting betalade för sig nu betyder inte att det är det ända sättet att ta sig till lan. om man nu är en fattig snorunge får man väll inse att man just är en sådan och kanske borde skaffa sig ett jobb så man kan betala för sinna intressen. Det gäller väll allt här i världen, från fotboll till hästhoppning .. tills den dagen man kämpat så pass att man kanske får en sponsor som är villig att betala det åt en.

bra zem!

2008-03-17 @ 09:41:13
Postat av: chippy

Jag är tonåring och runt 20. Jag är långt ifrån att ha världens bästa ekonomi men om man lägger undan bara en 100 i månaden oavsett om man vet att man ska bort eller inte har man till slut stålar att använda när det väl gäller.

2008-03-17 @ 12:07:53
Postat av: overkill

gogo telje spirit ;) .. bra sagt!

2008-03-17 @ 13:30:23
URL: http://www.druidz.se
Postat av: dohfOs

zem ä farlig ;/

2008-03-17 @ 13:54:21
URL: http://www.galenskap.eu
Postat av: zEm

nej då. det är jag inte :) ville dock få fram lite infromation till de spelare som säger att jag/vi har fått allt på ett silverfat....

2008-03-17 @ 15:32:49
Postat av: Jens Bogg

Är man 20 så jobbar man väl å har lite cash, eller? :O

2008-03-17 @ 16:02:17
Postat av: skräcken

vi behöver fan ett nytt playz el. motsv. så lite svenskar kan dra å känna på.

Vi behäver en liten annan anda en den vi har nu med, många lag åker inte på LAN för att dom tycker dom för dåliga. Vore kul att se lag som åker även fast dom vet med sig va för dåliga bara för upplevelsen. kek.

2008-03-17 @ 19:25:35
Postat av: krukan6

Gött zEm! Många tror att de är så lätt att bli sponsrad och att de ska få resor men så är inte verkligheten. Det är en väldigt liten grupp människor inom communityn som är såpass seriösa så företag kan tänkas sponsra dem. Men förhoppningsvis blir de fler och fler. Sen är de ju faktiskt så att alla inte har målet att åka på lan.

HeXagon e-Sports är sponsrade med cash men de räcker knappast till att skicka 5-6 gubbar på LAN. De täcker typ hemsida, domän, vent och spelservrar till våra tre lag.

2008-03-18 @ 19:37:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0