EMS slår upp portarna

EMS Logo

ESL Major League (EMS) har nu så äntligen öppnat upp portartna för signups inför den första säsongen av CoD4 där. Tidigare berättade jag om prisfördelningen (läs mer här) men nu är alltså även schemat klart inför den kommande säsongen.

"For this season we have expanded the qualifying system to resemble the Masters system to have two knockout rounds in addition to direct qualifiers.

There are 48 slots split across three different levels - Main Round, Qualifying Round 2 and Qualifying Round 1.

1. Phase - National Qualifiers
2. Phase - QR1 - 24 Teams
3. Phase - QR2 - 24 Teams
4. Phase - Main Round - 24 Teams
5. Phase - Playoffs - 8 Teams
"

Sverige har tilldelats 2 platser i QR1 men endast 1 i QR1. Vad exakt det kommer att innebära är jag antingen för trött för att lista ut, eller så kan det också vara informationen som är något bristande.

Prispotten för er med minne som en guldfisk:
Guld 750 euro
Silver 450 euro
Brons 300 euro

Signups för det svenska kvalet är redan öppet (öppnade kvällen den 7/2) och stänger om lite drygt en vecka, söndagen 17/2. Så vill man vara med och leka är det således dags att registrera sitt lag på ESL och gå med i det hela. För att delta i det svenska laget behöver man 3/5 spelare som är svenska. Har man inte det är man tvungen att delta i det europeiska kvalet.

Koddblogg ser fram emot vad som förhoppningsvis blir en riktigt bra turnering, i första hand det svenska kvalet som borde kunna locka många svenska lag att deltaga. Exakt hur schemat kommer att se ut spikas när signups har stängt.

Relaterat:
EMS - svenska kvalet
EMS - nyheten (källa) via Tek-9.org

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0