Massvis med intervjuer åt folket

Den galna holländaren Holland ILoveYou, känd inom CoD4-scenen för att han är manager åt Holland Team Ephix har gjort flertalet intervjuer med diverse europeiska lag. En hel del läsvärt finns att ta del av så har du lite tid över rekomenderar jag dem. Klicka dig vidare nedan:

Belgien dfiance`qure
Belgien L3`sticky
Holland wave`Jim
Holland EDiT`mofje

En annan som varit är farten är Storbrittanien Pedro som skrivit för den stora e-sport communityn Crossfire.nu. Han har intervjuat två personer för Crossfires räkning och båda dessa ansikten må sägas vara väl kända inom CoD-scenen.

Sverige EYE|mintR
Storbrittanien 4K^Palmz

Som om inte detta vore nog har även vår kära CODQCUP kommit igång och det duktigt. I en nyligen nystartad intervju-serie har man varit i kontakt med Tyskland eyeshow|ikkzon, Finland kojak`janbo, Storbrittanien TLR|mark samt Storbrittanien EDiT'revoltz. Där får vi reda på vad dessa har för förväntningar inför stundande gigantiska turneringen allas vår favoritsida CallOfDuty.se anordnar här i dagarna.

CODQCUP - Team Interviews #1

Eftersom Chefen älskar intervjuer kan ni besökare räkna med att få mycket av den varan här på Koddblogg. Mer info om det dyker upp på sidan inom kort. Om ni missat den tidigare så kan ni även passa på att läsa intervjun med Sverige Corax|Capone.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0