Chefen intervjuar: Mortifer Gaming

image45

Chefen som är just i början av sin intervju-spree inför CODQCUP har redan grabbat tag på nästa lag, Sverige Mortifer Gaming. Mortifer tillhörde toppen av BF2 och man har nu alltså tagit ytterligare ett steg i rätt håll när man lagt BF på hyllan och kört igång med CoD4. Laget har några riktigt intressanta spelare och kan mycket väl komma att nå långt även inom CoD4. Intervju-offret blev Sverige Mortifer`zlash och ja.. vi sätter väl igång direkt tycker jag.

Q: Först och främst då, vem fan är du egentligen och vad bor din dator?
A: Dem kallar mig Thomas Fernblad, 22 år gammal och kommer från Sveriges hjärt Göteborg. Är en slacker som sagt upp sig från sitt jobb. Spelar under Mortifer-flaggan och kommer från CS/CS:S. Intel Core 2 Quad 6600, 2048MB DDR2 PC6400 och ett LeadTek GeForce 8600GTS Extreme 512MB lever i min burk, dock nytt graffe ska inköpas.

Q: Så, en liten introduktion. Vilka är Mortifer?
A: Mortifer är en organisation som startades i september 2006 av Nawk och Henkee i Battlefield 2. Laget växte och klättrade mot toppen som de till sist nådde. Under BF2-eran så tillkom även ett css-lag som fortfarande finns kvar och presterar bra. Nog om historia, nu är det CoD4 som gäller. Vårt CoD-lag är byggt på fyra gamla BF2-spelare (varav tre från landslaget) och en CS/CSS spelare. Tork och Speedy kommer från ET:QW som de började med efter BF2. Vi siktar på toppen och har goda potentialer att nå dit med den här linupen.

Q: Varför skulle man lägga sina pengar på er?
A: För man ska slösa på pengar helt enkelt, vad har man pengar till? Näe men för vi har en lovande stark lineup med bra mixade spelstilar.

Q: Kan du presentera spelarna i Mortifer lite snabbt? Deras roll i laget, vad de heter etc..
A: Here goes..
Sverige Martin "Tork" Rosenquist, 20 år från Köping. Tork kommer från EYEballers.etqw. Väldigt komplett spelare som kan hantera de mesta vapnen och är en väldig viktig spelare inom laget.
Finland Mathias "Stinky" Lundström, 15 år från Jakobstad. Den tysta finnen, som kommer från ingenstans och dominerar, om inte då hör man lite våldsamma ljud! Killen är helt crazy, aim, damp reflexer och aggresiv spelstil gör denna kille till en otrolig bra spelare.
Sverige Tobias "Speedyheadshot" Emmerdahl, 18 år från fel sida av Sverige (Stockholm). Partner till Tork, spelade tillsammans i EYEballers.etqw, Deffensiv spelare med grymt aim. Ny i spelet, men växer som spelare för varje match han spelar.
Sverige Nicklas "Nawk" Blomqvist, 18 år från Varberg. Detta är vår sniper. Han kan vända ett dåligt läge till en vinst, läser spelet riktigt bra och kan fakka ur ibland. Absolut en av våra kärnspelare.
Sverige Thomas "zlash" Fernblad, 22 år från Göteborg. zlash är en spelare som både kan spela aggresivt och defensivt. Han blandar ett bra spelsinne med bra aim och är en väldigt duktig allround spelare som behärskar dom flesta vapnen.

Q: Hur högt satsar ni egentligen med CoD4? Siktar ni på att bli bland de bästa i europa, bland de bättre i Sverige eller hur står läget till?
A: Vi satsar självklart på att bli en av bästa i europa, men det finns alltid hinder och dem får man försöka hoppa över. Ibland går det och ibland går det inte, gäller bara att vara envis.

Q: Hur ser det ut för er inför CODQCUP? Vad förväntar ni er av turneringen?
A: Det ser lite blandat ut för tillfället, får se helt enkelt och hoppas på att man får bra vind i seglet. Är lite osäker hur långt vi kommer att nå men vi kommer inte rulla över och dö för att de går lite dåligt.

Q: Nu ska ju PAM 3.1 med pam_mode crossfire spelas i CODQCUP istället för PAMD. Vad föredrar du, PAM 3.1 eller PAMD?
A: Jag gillar mer PAMD än PAM 3.1, för när man siktar på huvudet och skjuter så ska de bli hs! Visst jag ogillade PAMD första dagarna, men sen när man siktade på huvudet så blev det hs.

Q: Red Dot, ja eller nej?
A: Jag själv använder inte det för jag tycker att man tappar känslan i det hela, men om folk inte kan aima utan det låt dem göra det så slipper vi all snack om "Modern Warfare".

Q: Något du själv vill tillägga?
A: Jag vill tacka våra sponsorer Qpad och Shot and Go. Sen rop till dem jag känner och en kram till CliFFarN för han är så otrolig söööt!("CliFFarN[ms]: Jag ger zlash 5 av 5 hallon"). Hoppa gärna in i #Mortifer och hälsa på! Och till sist en big up till dig Chefen för ditt fantastiska jobb med Koddblogg! Keep up the good work!

Och med de alldeles saliga orden tackar Chefen för både de fina orden samt för att zlash tog sig tid att svara på mina frågor. Det här ser ut att eventuellt kunna bli ett gäng innehållande många av Sveriges nya CoD4-hjältar. Återstår att se vad det hela leder. Lycka till i CODQCUP!

För mer info:
Mortifer.se
#mortifer @ QNet.

Ytterligare intervjuer:
Sverige DRz_Overkill
Sverige Corax|Capone

Kommentarer
Postat av: dohfOs

Tork! ..lagt etqw på hyllan som alla andra vettiga eller? :s ..aja. lycka till me cod iaf, antar att det får gå för hela mortifer även om tork är den med snyggast namn, martin!

2008-01-06 @ 21:52:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0