Chefen intervjuar: EYEBALLERS

image50

Då var det då dags för Sveriges och även europas hetaste lag just nu, Sverige EYEBALLERS att bli antastade av Chefen. Efter att ha vunnit CrossfireQCup kan man väl påstå att EYE får räknas som favorit inför CODQCUP. Men allt har inte gått helt smärtfritt. Dels har det ryktas om att inte alla i laget verkligen fastnat för CoD4 än, och dels har man fått släppa iväg forne nationalidolen Sverige zEm (till Thailand) och gamla ledaren Sverige wnkr (till lumpen) och för att istället ta in Sverige tidde respektive Sverige klanne för att ersätta dessa. Jag drog tag i tidde som var med och spelade redan i CrossfireQCup för att höra vad han har att säga inför CODQCUP och han får även chansen att presentera deras nya rekryt klanne lite närmare.

Q: Först och främst då, vem fan är du egentligen och vad bor din dator?
A: Mitt namn är Sverige Daniel "tidde" Asp, jag är 18 år gammal och går tredje året på byggprogrammet med måleri som inriktining. Min heta dator och jag bor i Sveriges närmaste stad Enköping!

Q: Så, en liten introduktion. Vilka är EYEBALLERS för de som är helt nollställda?
A: EYEBALLERS är en multigamingclan som har topplag i olika spel.

Q: Kan du presentera de andra spelarna i EYE lite snabbt? Deras roll i laget, vad de heter etc..
A: Sverige Martin "mint" Röjder är lagets sniper och killen som styr ingametaktikerna och han brukar ge oss överläge genom att oftast plocka första killen på rundorna, mint spelade cod2 tidigare tillsammans med odyx och zsilts.

Sverige Marcus "odyx" Nilsson är en riktig stjärna, han lyckas hela tiden slänga ut sig något helt knasigt ljud som får alla att garva till och hålla humörena uppe. Han har galen aim. odyx spelade cod2 innan tillsammans med odyx och mint.

Sverige Mikael "zsilts" Smedberg är en helt vild kille, han kan gå lös och plocka ut hur många som helst, han är helt sjukt på att hitta taccnades och härliga taktiker. Spelade som sagt cod2 tillsammans med odyx och mint innan han klev in i cod4 världen.

Sverige Jonny "klanne" Wahlqvist vår nya favoritskånebo. Han och hans heta dialekt brukar ofta ge oss alla ett gott skratt. Han har inte lirat spelet så länge men blir bättre och bättre för varje match som går. klanne spelade dod:s tillsammans med mig innan han börja med cod4.

Sverige Robert "Shrek" Holmberg är våran manager som peppar oss med härliga skrik innan officiella matcher.

Q: Ryktet säger att inte alla i EYE fallit till 100% för CoD4 ännu. Kommer ni klara av att hålla ihop med nuvarande lineup detta till trots?
A: Som dom flesta vet så har jag precis tagit över för zEm som ska åka utomlands och klanne tog över för wnkr som ska in i lumpen. Men trots detta så är jag säker på att vi kommer att kunna spela ihop oss rejält och hålla denna lineup igång till max och prestera riktigt bra.

Q: Vad är det som gör er så pass bra?
A: Tja, vi spelar på dagligen och tränar in taktiker så mycket som möjligt.

Q: Skriver man EYEBALLERS, EYEballers, EyeBallers eller Eyeballers?
A: Man skriver EYEBALLERS ;)

Q: Hur ser det ut för er inför CODQCUP? Vad förväntar ni er av turneringen, hur långt förväntar ni att kunna ta er?
A: Just nu så har vi precis kommit igång med lirandet igen efter ett break här vid jul och nyår, men förhoppningsvis så hinner vi komma i form tills tuneringen kör igång. Om det går som planerat så förväntar vi oss att oss till final.

Q: Nu ska ju PAM 3.1 med pam_mode crossfire spelas i CODQCUP istället för PAMD. Vad föredrar du, PAM 3.1 eller PAMD?
A: Ett buggfritt PAMD hellre än PAM 3.1. Jag gillar alla smågrejer som är inlagda i PAMD, snipern får en lite bättre deagle för att jämna ut CC fighterna, man kan oneshota med vapen som AK-47 etc. Men med alla buggar som finns i PAMD just nu får PAM 3.1 min röst.

Q: Red Dot, ja eller nej?
A: Jag har absolut ingen aning, för mig så känns det som det kvittar om man får ha det eller ej, men skulle nog inte använda det själv om det fanns att välja på.

Q: Något du själv vill tillägga?
A: Skulle vilja tacka all support från alla sötnosar som håller tummarna för oss i EYEBALLERS, våra sponsorer och min favorit pojke Shrek<3

Intervjun över och egentligen är det nog ingen som tvivlar på EYEBALLERS kapacitet. Laget har det mesta man behöver för att tillhöra den absoluta toppen och man kommer att gå långt i CODQCUP. Enda som kan sätta käppar i hjulet är att man alltså precis blivit av med wnkr, men klanne bevisade tillsammans med de andra i COD4CUP som spelades för några veckor sedan att han mycket väl kan vara en fullgod ersättare. Lycka till EYE önskar Chefen!

Relaterat:
EYEBALLERS.com
#eye @ QNet.

Ytterligare intervjuer:
Sverige One2|Numse
Sverige vae|chippy
Sverige Morti`zlash
Sverige DRz_Overkill
Sverige Corax|Capone

Kommentarer
Postat av: tidde

gillar inte att du skrivit saker som inte jag själv skrivit :> men men, skulle aldrig använda stort t på tidde, glömde upppenbarligen skriva om mig själv men nästa gång kanske du ska be killen/tjejen du intervjuar att skriva till det om han/hon glömmer det? :> är inge svårt o be om..

2008-01-08 @ 20:43:17
Postat av: Chefen

tidde: Ja, det har du nog rätt i. Jag tänkte nog att det var mest alldaglig info (vad du heter, när du gick med i EYE och vilket spel du kom ifrån) som redan var mer eller mindre "självklart" så att säga. Men i vilket fall som helst. Ber om ursäkt, har åtgärdat/korrigerat det och nu borde allt se bra ut. Tack för tillrätta visandet =)

2008-01-08 @ 22:04:58
URL: http://kodd.blogg.se
Postat av: Tjet

bjud på lite demos tidde! :O :O

2008-01-08 @ 22:07:19
Postat av: dohfOs

nall3 är ett sepe!

2008-01-09 @ 02:31:01
Postat av: dohfOs

ehrm.. skrev oxå:

trist att ni tappar wnkr dock :( ..fan ska du in i lumpen och göra egentligen? palla. aima kan du ju redan -.-

(men den texten försvann visst)

2008-01-09 @ 02:32:16
Postat av: Keno

sopa

2008-01-09 @ 02:37:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0